Etter nok et fantastisk år lanserer alles høyt elskede skateboardmerke Supreme et siste høyt varme-samarbeid for å se ut 2019 med stil. Arbeidet med langvarig partner, North Face, ser Supreme X The North Face “Paper” -kolleksjonen ut til å være et av samarbeidene deres til dags dato.

1
2
3

Denne kolleksjonen består av en pant med pant, nuptsejakke og 700-fyll ned skjerf, og treffer oss med alle vifte-favoritt-silhuettene. Nuptse-jakken leveres med 700-fylke isolasjon med et vannavstøtende skall og en pakkbar hette som gjør det optimalt for vintersesongmånedene. Ved å bruke den puffy jakken og buksekombinasjonen, er det som skiller denne spesielle iterasjonen av kollaps fra hverandre det dristige grafiske trykket som kan sees på tvers av alle brikkene.

Kommer med en rynket papireffekt på tvers av alle brikkene, er denne dråpen viktig suveren. Lansering av online og på fysiske øverste steder fra 26. desember, er Supreme X The North Face Collection en politimann for oss her hos den eneste leverandøren.