King of the Collab og Kith Head-Honcho, Ronnie Fieg har tatt til Instagram for å vise hans etiketter Fall ’19-kolleksjonen. Skilte med koselige strikker, mange corduroys og 2 kollaps som vi ikke kan vente med å få hands-on.

falsk

Lansering av fargeblokkerte strikkede svette, hettegensere i full-fleece, snøvaskede ledningshetter og to materialer hettegensere. Disse integrerte skaper en gateklar estetikk med et snev av Americana Staples, for å si at denne siste samlingen er ekspansiv er en underdrivelse.

falsk

Den første kollapsen som slipper er med Pendleton. Med det innfødte mønsteret som kommer over 3 ull hettegenser, er denne kollapsen neste dråpe i Kith Monday -programmet. På kollapsen sa Fieg:

“Jeg kjøpte et Pendleton -håndkle i fjor sommer, og jeg likte det så godt at jeg bokstavelig talt ønsket å bruke det. Så vi slo oss sammen med Pendleton for å lage gensere laget av samme materiale og kledd i favoritttrykkene mine. ”
falsk

Endelig har vi Kith X Clarks Wallabee, og alle disse fargene skal dø for. Skilte Kith -merkevarebygging til kragen og en premium semsket skinn over hele skoen, og hele samlingen er en høstlig essensiell. Hold den låst til den eneste leverandøren for alle de aller beste nyhetene fra streetwear -samfunnet.

falsk

falsk

falsk