mens det er helt klart at die-hard MJ-fanatikere fremdeles venter på den etterlengtede utgivelsen av Air Jordan IV “White Oreo”, Beaverton Sportswear-merket Har allerede noen flere ensembler rettet opp for en debut: Union X Air Jordan 4 “telt så vel som Trail” -samling, Air Jordan 4 “Shimmer” som ser ut som den ekstremt ettertraktede off-white x Air Jordan 4 “seil “, så vel som nå Air Jordan 4” Red Thunder “som ryktes å gi ut senere på året.

Bilder med tillatelse fra @ZSneakerHeadz viser “Red Thunder” som velger en fargeblokkeringsplan som ligner på Air Jordan 4 “Thunder” -fargen fra 2012, bortsett fra at den glemmer de livlige gule til fordel for dristige røde aksenter.

Over overdelene er denne nye AJ4-varianten nøye laget med Nubuck-overlegg for å gi basketball-slash-Lifestyle-trener et premium preg. Tinker Hatfield -stilen beholder sin kjente bygg, med nettnett, så vel som TPU -komponenter alt i sine respektive rom. Til slutt, en synlig luftenhet innkapslet under hælen, så vel som Jumpman -merkevarebygging som markerer tungene så vel som hæler totalt antrekket.

En offisiell utgivelsesdato for Nike Air Jordan 4 “Red Thunder” er ennå ikke bekreftet, så sørg for at du holder den innelåst rett her på eneste leverandør hvis du vil holde deg i forståelsen av alle kommende Nike -utgivelser. I relaterte nyheter, her er det beste utseendet ditt ennå på Air Jordan 4 “Lightning” 2021.

Bilde via Zsneakerheadz
Int’l frakt

Se mer

Bilde via Zsneakerheadz
Int’l frakt

Se mer