Vi kan bare ikke få nok av dunken høyt, og heller ikke resten av dere ser på det. Etter å ha fått et blikk på Slam Jam og Bodega -kollapsene, ser det ut som om vi får et tredje kjøpmannspartnerskap med Notre X Nike Dunk High, og her er alt vi vet så langt.

Bilder med tillatelse fra Sneaker Insider @Py_Rates, dette er ikke første gang Power Duo har gått sammen, men det kan bare være deres beste samarbeid ennå. Begge modellene ankommer “Pearl White” og “Light Orewood Brown” -farger, og er gjort opp i pustende nett og glatt skinn med førstnevnte som også kan skryte av Pops of “Blue Void” og “Grand Purple”.

Selv om dette bare er veldig tidlige mock-ups for nå, ville vi ikke bli sjokkerte hvis de tok en beslutning om å holde ting relativt minimale. Når det er sagt, forventer vi at co-branded detaljering vil bli sydd på tungen og innersåle for å legge vekt på det eksklusive Dunk High-teamet.

Bilde ved hjelp av py_rates
For øyeblikket er det ikke mye annet kjent om Notre X Nike Dunk High, men @PY_RATES tror at de kommer rundt høytiden. Gi oss beskjed hvis du er interessert i noen av disse fargene, og i relaterte nyheter, faller Comme des Garçons x Nike Dunk Lows endelig denne uken!

Bilde ved hjelp av py_rates