Nike Dunk er en betydelig vifte av nøytrale toner-bevist av sin strøm av to-tonede fleksible fargestoffer siden dens vekkelse i den moderne sneakerscenen. En av de siste gjengivelsene på radaren vår, med tittelen The Undefined, er et par som garantert er en øyeblikkelig utsalg på reduksjonsdagen.

Paret introduserer en lav-topp profil med jevn skinnkonstruksjon, og gir årgangsdesignet en førsteklasses følelse. Underleggene har en off-white tone, spesielt å snakke om tåboksene, kvartvinduer, samt krager. Når det gjelder kollegene, fyller en rikere krem ​​av krem ​​panelene som gir en nydelig kontrastbalanse til designet.

Bilde via Nike
Int’l frakt

Se mer

Swoosh -logoene på lateral så vel som mediale sider velger en renere hvit skygge enn resten, noe som ytterligere fremhever fargepaletten. Mellomsålen i full lengde så vel som holdbar gummi yttersåle blir også med i festen, og fullfører en ettertraktet dunk lavt. Forvent selvfølgelig en super lett følelse med disse trenerne, i tillegg til komfort!

Nike Dunk Low “Coconut Milk” er et par som er på den må-ha-listen over seriøse dunk-samlere. Vi foreslår at du inspiserer tilbake her hos den eneste leverandøren for alle de nyeste Nike -utgivelsene. I Associated News er Nike Dunk Low “Fossil Rose” en vår essensiell.

Bilde via Nike
Int’l frakt

Se mer

Bilde via Nike
Int’l frakt

Se mer