i samsvar med utgivelsen av “svart” forrige måned, så vel som “dødelig rosa” som kommer opp rett rundt hjørnet, har du nå tatt til Instagram For å plage en tredje bakhold X Nike Dunk High Colourway, denne gangen malt i en Air Jordan 1 “Chicago” fargepalett.

Å ta på nøyaktig samme motorsykkel boot-inspirert form som hennes to andre Dunk Highs, “Chicago” har en høy ankel for ekstra støtte, samt stabilitet. Arbeide med en ren hvit skinnbase, sterke røde paneler gjør sin metode gjennom hele skoen for fargelegget perfeksjon. Et par rene hvite snørebånd knytter sammen, mens et utsatt skum tunge gir opp yoons signatur dekonstruert utseende som vi alle har kommet til å elske.

Selvfølgelig kan du ikke snakke om denne kollaben uten å diskutere den store Nike Swoosh som skyter metoden, passerer hælen, noe som resulterer i en titt som synes å være fart på forbi deg. Dette avrundes av avrundet med “Ambush” -logoen på baksiden, samt sambrannet som skisserer tunge taggen, ferdigstillelse av den berømte designen.

Ganske mye ingenting annet er forstått om Ambush X Nike Dunk High “Chicago” på dette øyeblikket, men vi håper virkelig at de reduserer raskere enn senere! La oss forstå hva du tror på dette tredje fargealternativet, så vel som i tilknyttede nyheter, får Nike SB Dunk High “Baroque Brown” den veganske lærbehandlingen!

Bilde gjennom yoon_ambush.