Travis Scott er på rull. Etter å ha fått en til fots titt på hans kommende Air Max 270 React -samarbeid, tar vi nå et sniktitt på Travis Scott X Nike SB Dunk Low “Cactus Jack”. Avdekket i musikkvideoen for “Jackboys.”, Selv om den ikke vil fungere bakover swoosh som Bespokeinds skikk som sett over, kan den skilte med en ultra unik estetikk som avsluttes i seg selv.

LA Flame tråkker rundt det åtte minutters markeringen av det visuelle, trinn inn i scenen og berget et par aldri før sett dunk lavt. Malt i solbrune så vel som grå aksenter, rensede hvite snøringer binder skoen sammen, mens en komplementær mellomsåle på samme måte har funksjoner. Å fullføre utseendet er et subtilt, men slående mønster som er lagt på toppen av den øvre, og har en slående likhet med Travis Scott X Nike Air Force 1 “Cactus Jack” som falt i november.

På dette tidspunktet er det ganske mye annet forstått om Travis Scott X Nike SB Dunk Low “Cactus Jack”, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren i tillegg til at vi holder deg i løkken! La oss forstå hva de aller første inntrykkene dine er, i tillegg til å være sikker på å følge med på de siste så vel som største sneakernyheter og utgivelser!

falsk