uten en skygge av tvil, Jerry Lorenzos Swoosh -kolleksjon er en av de hotteste utgivelsene av nyere minne. Etter den legendariske Nike Air Fear of God 1 og frykten for Gud x Nike Air Skylon II (som fremdeles er tilgjengelig forresten), har designeren nå tatt med til sosiale medier for å erte sin neste frykt for Gud x Nike -samarbeid, og vi er utover hyped!

Bildetekst “4.2.19”, viser bildet et stort landskap med overføringstårn, en vindpark og bølgende åser, mens “luftfrykt for Gud”; Logoen er lagt på toppen i en håndskrevet skrift. Når det gjelder hva vi sannsynligvis kommer til å se, vil maktduoen mest sannsynlig avduke luftfrykten for Gud 180 og luftfrykten for Gud moccasin som vi fikk et sniktitt på slutten av fjoråret.

Ryktet om å ankomme to forskjellige farger, vil begge joggeskoene være ferdige med en dobbeltstablet zoom luftenhet for å heve designet, mens svarte swooshes, tåke-merkede innleggssåler og debossed notasjoner på den eneste avrundingen.

På dette øyeblikket er stort sett ingenting annet kjent om frykten for Gud x Nike Spring Summer 2019 -kolleksjonen, så husk å holde den låst på den eneste leverandøren for flere nyheter når den utvikler seg! Er du spent på denne kunngjøringen? Gi oss beskjed, og sørg for å ta en titt på hele Nike Sneaker -serien!

Bilder via DirtyMoney823