Jun Takahashi er absolutt ingen fremmed når det gjelder Nike-samarbeid, men hans neste kan vel være hans beste ennå. Etter å ha tatt på daggry i fjor, ser det ut til at undercover X Nike Reagen Presto kunne være på kortene, og her er alt vi kjenner så langt!

Sett for å ha signaturnettet og neoprenkonstruksjonen med premiumelementer i hele, vil reagenspresto være tilgjengelig i tre forskjellige farger, inkludert “mahogny”, “hvit” og selvfølgelig “svart”.

Sambredet detaljering vil fungere gjennom øvre, og nedenfor, finner du en ekstra tykk reagert skum mellomsåle for komfort som bokstavelig talt er tatt til nye høyder.

På dette øyeblikket i tide er det ganske ingenting annet kjent om undercover X Nike Reaction Presto. Med det sagt vet vi for et faktum at de vil bli priset til $ 180, som konverterer til rundt £ 140, og de vil treffe hyller 28. januar – det er litt over to uker fra nå. Gi oss beskjed om hva du synes om denne Collab, og vær sikker på at du er innstilt for mer info som den utvikler seg!

Bilde via funksjonen