Bilde gjennom Younglord
Etter frigjøring av en utrolig tilpassbar blazer midt i forrige måned, er kaktusplantet loppemarkedet nå ute av det klassiske Nike Air Force 1. Markering av Cynthia LUs tredje Swoosh-samarbeid av året, med den første vesen Luften VaPormax 2019 Imagined nedenfor, dette er hender ned, den reneste enda.

Bygningen på en “hvit” base, AF1 er laget av en serie glatt skinnpaneler på tvers av hele øvre, med klassiske perforeringer som rammer tåboksen og den typiske Swoosh-skytingen over laterale og medial sidepaneler. Når det er sagt, ville det ikke være en CPFM Collab uten å tenke utenfor boksen.

Ta inspirasjon fra den legendariske luften mye mer opptempo, den beste skoen er utsmykket med en enorm “luft”; beskrevet i rødt, mens den venstre skoen viser “loppe”. På dette øyeblikket i tide, ganske mye ingenting annet USA kjent om denne kaktusplante loppemarkedet x Nike Air Force 1, men ifølge rykter, burde de falle en gang i høst. vil du rocke disse? Gi oss beskjed om hva du tenker, og hold den låst på den eneste leverandøren fikk de heteste nyhetene i verden av joggesko!

Bilde gjennom hypebeast.