Bilde ved hjelp av @yankeekicks
Ikke mindre enn elleve yeezys er ryktet for å introdusere denne september, noe som gjør den til en av de travleste månedene noensinne for Kanye Wests Adidas-samarbeid!

Ifølge disse lekkasjekontoene er det ikke bare en rekke Yeezy 700-lanseringen, inkludert den nylig avslørte helsetjenesteren, men den nøkkelkalabasene vil returnere i en “klarbrun” fargestoff, så vel som la oss ikke mislykkes i å huske om de Søkt etter 350 V2S!

Ser på mye mer hyped av gjengen, vi spurte nylig våre Twitter-følgere som Colourway de er mye ekstatisk om. Tallrike du stemte ved hjelp av @theslerestocks så vel som overraskende, det var en stil som er metoden mye mer fremtredende enn resten. Ta en titt på resultatet, så vel som vær sikker på å plassere din stemme her.

Bilde ved hjelp av @kickwhoshow
Fra og med det minst ettertraktede, stemte bare 13% av dere for Yeezy 700 V2-inertia. Det som kommer som en overraskelse, forutsatt at og Colourway var så fremtredende da det landet tilbake i mars.

Denne V2-oppgraderingsporten En lignende fargeplan har imidlertid lettvekt som passer sammen med 3M reflekterende paneler over sidevegget. Stock er ennå ikke lekket, selv om størrelsen kjører antas å være begrenset for denne lørdagens utgivelse ved hjelp av Adidas UK.

Bilde ved hjelp av @yankeekicks
Yeezy forbedrer 350 v2 ‘citrin’ er den nest minst fremtredende med bare 15% av stemmene. Kanskje dette paret er like godt som andre farger som allerede er introdusert i 2019. Uansett, folk er tydeligvis mye mer gasset for “Cloud White”.

Bilde ved hjelp av @kickwhoshow
Neste opp så vel som ved en tett margin er Yeezy 700 magnet, en sko som bare introduserer ved hjelp av yeezy forsyning. Det virker selv med sin eksklusivitet, disse er ikke heller som i etterspørsel som du forventer. Admittedly, denne fargen vil ikke være for alle. De mørkere tonene så vel som livlig kontrast av oransje på mellomsålen gjør disse noe mye mer kontroversielle.

Bilde ved hjelp av @kickwhoshow
Å ta toppområdet med en hel del 55% av stemmene er Yeezy forbedre 350 V2 ‘Cloud White’. Det burde ikke komme som et sjokk at en av de mye mer fargerike av de siste 350-tallene er så hyped.

Den elegante blandingen av lyseblå, så vel som hvite funksjoner for å mønstrede PriceKnit som holder den signaturen, fjerner stripen som strekker seg over sidevegget. Dette paret antas å være introdusere 21. september på tvers av alle store lagre.

Selvfølgelig er disse ikke de eneste yeezys som introduserer denne måneden. Pass på å laste ned Sole leverandørappen for oppdateringer, Raffle-varsler, samt slipp på påminnelser for hver av disse Yeezys!

Bilde ved hjelp av @yankeekicks