Bilde gjennom Adidas
Adidas smelter sammen sin utendørs ferdigheter med storbystil denne sesongen med den splitter nye MyShelter Rain Jacket. Å gi ut som en del av en ny samling, hver så vel som hvert stykke er basert på forskningsstudier fra Metropolitan Explorers som bor i byer med ekstremt visse værforhold, inkludert London, New York, Shanghai samt Tokyo.

Myshelteren er malt i en attraktiv gul så vel som svart palett, og har en fullstendig sømforseglet bygning som er foret med en membran, og gir brukerne den øverste pusteopplevelsen som tilbyr rikelig luftsirkulasjon uten å fange noen type varme. En praktisk hette kan tas ut så vel som stuves bort når du vil, mens en stropp gjør det ekstremt enkelt å bringe den rundt mens du navigerer på betongjungelen.

Bilde gjennom adidas
“Med myShelter ønsker vi å utstyre folk til å tilbringe tid utendørs. Ikke bare i det utmerkede utendørs, men i storbyens miljøer.”; Diskuterer Tim Janaway, daglig leder for Adidas Outdoor, “Takket være den siste innen teknologien utenfor, gjør MyShelter Rain Jacket våre skapere å være nyskapende utendørs som lever livet, uansett vær. MyShelter oppfordrer dem til å sjekke ut samt holde dem sikret så vel som komfortable.

Lett så vel som robust, ADIDAS MyShelter Rain Jacket er arrangert å introdusere 2. september. Samlingen vil da utvide seg til å omfatte forskjellige brikker så vel som tilbehør i løpet av en nær fremtid, så husk å holde den låst på den eneste leverandøren for mye mer nyheter når den utvikler seg!